Aida vm fotballdrakte MylesEbd

Aida vm fotballdrakte MylesEbd

Fotbolldrakter

David Ospina dyttet til venstre, og Perus Miguel Trauco sendte sitt straffespark nedover midten, et verksted over bakken. Den 27-årige colombianske målvakten sparket ut sitt bakre høyre ben og lagret det med føttene. Colombia hadde fordelen i skytingen.

Ca. to minutter senere stod Christian Cueva over ballen, så himmelrik, utandet dypt og skred La Blanquirroja sitt siste forsøk over tverrstangen.

Med en 4-2 straffespark-seier etter en 0-0-tie fredag ​​kveld, nådde Colombia Copa America-semifinalen for første gang siden 2004.

Vi målvakter har den fordelen at vi kan bruke noen deler av kroppen, sa Ospina, Petr Cechs backup hos Arsenal. Det som betyr noe er å fotbolldrakter stoppe ballen – med ørene, nesen, uansett. Vi målvakter har mange ressurser.

Tredje rangerte Colombia, som vant sin eneste Copa-tittel hjemme i 2001, spiller onsdag i Chicago mot vinneren av lørdag kvelds kvartfinale mellom Mexico og forsvarsmester Chile. USA møter Argentina eller Venezuela i Houston på tirsdag i den første semifinalen i den utvidede turneringen, spilt med 16 nasjoner fra hele Amerika for å feire arrangementets 100-årsjubileum.

Vi kom inn i denne kampen og følte en større fotbolldrakter forpliktelse, sa Colombia Peugeot-treneren Jose Peckerman.

Etter Cuevas tapte løp de colombianske spillerne for å feire med Ospina, som pumpet begge armene tre ganger. Cueva snudde og forviste ansiktet hans i smerte og dekket det med begge hender. Ospina gikk over for å bli med i peruanske spillere når han trengte den 24-årige midtbanespilleren.

Å bli eliminert på straffer gjør vondt enda mer, sa Peru-treneren Ricardo Gareca, som overhørte laget sitt, og brukte en mest ung mann i turneringen. Det var det minste pen spillet av alt vi spilte.

Rodriguez, Juan Cuadrado og Dayro Moreno konverterte de tre første straffesparkene for Colombia, og slo målvakt Pedro Gallese. Raul Ruidiaz, Renato Tapia hadde laget de to første for Peru.

Ospina spilte bare fire Premier League-kamper for Gunners forrige sesong og noen andre i Champions League, FA Cup og League Cup. Hans søster, Daniela, er gift med Colombia-angriperen James Rodriguez.

David er en flott spiller, sa Rodriguez. Jeg ønsker at han holder seg på landslaget i mange år. Jeg elsker David, og i dag var han stor.

Før en selgeremengde på 79.194 på MetLife Stadium, som hadde de fleste gule til støtte for Colombia, gjorde Ospina også en fremragende lagring i andre minuttet av andre halvdelstopp. Cueva tok bare det andre hjørnesparket for Peru av natten, og Ospina sprang for å tippe Christian Ramos header over tverrstangen.

Vi følte at vi var hjemmelaget hver gang vi spilte her, sa Ospina.

Rangerte 48, Peru hadde avansert fra gruppespillet med et kontroversielt Ruidiaz-håndballmål som slo fotbolldrakter ut Brasil.

James Rodriguez hadde den beste sjansen til første omgang, og tok en oppsigelse fra Edwin Cardona i 22. minutt, driblet gjennom midtbanen og krøllet et 23-yards høyrefotet skudd som hoppet av innsiden av et innlegg og avgrenset. Carlos Bacca sendte rebound inn i side netting.

Ingen av landene klarte et skudd på målet i første omgang, og hver hadde bare en på den andre. Spillet ble mer åpent de siste 15 minuttene da lagene forsøkte å unngå en shootout. Under turneringens regler brukes ekstra tid bare til finalen, så lagene gikk rett til straffespark.

Vi vet at vi kan gjøre det bedre, sa Pekerman.

WilliamsM fotbollströjor RosarioHa

TamKozaku billige fotballdrakter EvanChinn

MalloryAk maglie calcio a poco prezzo OlgaDacre

SherlynIf Billige Fodboldtrøjer Børn AnnPagehq

MalloryAk maglie calcio a poco prezzo OlgaDacre

LucretiaR fotbollströjor ArielleLa

Leave a Reply