Aimee fodboldtrøjer med navn Latashia

Aimee fodboldtrøjer med navn Latashia

Fodboldtrøjer

Reinaldo Rueda håber at tage Atletico Nacional ud over semifinale scenen, men det vil ikke være nemt.

Alle store sydamerikanske hold drømmer om at vinde klubmesterskabet i Champions League. Men turneringen bringer blandede minder til kontinentet.

Det er sandt, at der var brasilianske sejre i de første to år, da Sao Paulo og Internacional overhørte Liverpool og Barcelona henholdsvis korinthierne også slog Chelsea i 2012. Men alle var single-mål, back-to-the-wall sejre af hold, der tager Feltet med en spilplan, der anerkendte oppositionens overlegenhed.

I den anden ende af skalaen har der været nogle ydmygelser, især Barcelonas foragtige 4-0 afskedigelse af Santos i 2011. Eller de tidspunkter, hvor den sydamerikanske side ikke klarede finalen: både Internacional og Atletico Mineiro faldt til Afrikansk opposition på semifinale scene.

Sandheden er, at semifinalen, traditionelt en brise til de europæiske champions, altid har vist sig at være et hårdt spil for Libertadores-vinderne. Lejlighedsvis kan de holde sig selv mod europæerne ved at vedtage en ultra-konservativ tilgang. Men mod mindre rivaler med mindre tradition er deres begrænsninger Fodboldtrøjer altid blevet vist, når de bliver bedt om at gøre noget mere ekspansivt.

For et kontinent med en så stolt fodboldtradition, hvis klubber sidder til for et par årtier siden var det samme som noget Europa kunne kaste på dem, kan det være svært at tage. Men der er et andet perspektiv, som Club World Cup gør meget for at fremhæve Sydamerika s semifinaler.

Atletico Nacional i Colombia forbereder sig på at tage banen på onsdag. De havde sandsynligvis ventet at møde Mamelodi Sundowns, de såkaldte brasilianere i Sydafrika. Men solen satte tidligt på den afrikanske udfordring; De blev elimineret af Kashima Antlers of Japan, som har et par egne brasilianer, forsvareren Bueno og midtbanespiller Fabricio. Atletico Nacional s 23-mand fest, i mellemtiden, er næsten udelukkende sydamerikanske Reserve-back Roderick Miller er fra naboer Panama, og resten af ​​gruppen består af 20 colombianere og to argentiner.

James Rodriguez, Colombias største stjerne, håber at tage Real Madrid til sejr vs Club America.

Kontinentet vil også være stærkt repræsenteret i anden semifinale på torsdag. Amerika i Mexico kan mere præcist betegnes som Sydamerika i Mexico. I søndagens 2-1 kvartfinale sejr over Jeonbuk Hyundai i Sydkorea kom en ekstraordinær otte af deres startende XI fra Sydamerika, med repræsentanter fra Argentina, Paraguay, Brasilien, Colombia og Ecuador.

Real fodboldtrøjer Madrid vil i mellemtiden vinde tilbage Marcelo og holde midtbanespiller Casemiro, begge vigtige spillere i Brasilien landshold sammen med deres landsmand, reservere højreback Danilo Også i deres hold er James Rodriguez, stjernens angriber midtbanespiller af det colombianske landslag Og den førende fodbold idol hjem. Og i en eventuel finale mellem Atletico Nacional og Real Madrid vil den højt profilerede colombianske være iført de europæiske champions farver.

Af alle spillerne i holdene i de fire verdensmesterskaber i verdensmesterskabet har Sydamerika produceret mere end 40 procent. Intet andet kontinent kommer tæt på – og intet kontinent kan muligvis modstå den konstante salg af de fleste af sine bedste spillere uden et fald i kvaliteten.

Uanset hvad der sker mellem nu og søndagens sidste, bliver det en sydamerikansk historie.

ESJMarily maglie del calcio GeorginaR

NHZLindse maglie calcio MayraSwif

KarriJust maglie calcio a poco prezzo SarantMtl

LesleyMcC fotbollströjor LilianaSl

Alejandri billige fotballdrakter Wilhemina

CarenMcAu billiga fotbollströjor ShellaKqs

Leave a Reply