Anh RockyAlg

Anh RockyAlg

fotbollströjor barnBilliga fotbollströjor

Turkiet har utfärdat en arresteringsorder för den tidigare fotbollsaren Hakan Şükür jämfört med förra månadens misslyckade kupp och sa att det hade upptäckt framsteg när det gällde att övertyga USA för att utlämna sin påstådda mästermind.

Turkiet har klandrat kupan på den amerikanska baserade islamiska predikanten Fethullah Gülen, som det anklagar för att driva en väpnad terrorgrupp. Gülen förnekar en sådan grupp existerar och anklagelserna som han masterminded putschen.

Åklagare i Sakarya-provinsen, öster om Istanbul, har belastat Şükür med medlemskap i fotbollströjor en väpnad terrorgrupp, den statliga Anadolu-byrån sade att man hänvisar till vad Ankara kallar Fethullah Terror Organization.

Anadolu sade att en handling om identiska avgifter också har utfärdats för Şükürs far, Selmet, och en order hade utfärdats för att beslagta sina tillgångar i Turkiet.

Hakan Şükür billiga fotbollströjor och hans familj lämnade Turkiet förra året, men den privata NTV-televisionen sade att hans far hade hållits kvar på fredagen i Adapazari, den största staden i Sakarya-provinsen.

Hakan Şükür tros vara i USA, och turkiska medier sa att ett Interpol-rött meddelande skulle begäras för utlämning.

Turkiets utrikesminister Mevlüt Çavuşoğlu sa på fredag ​​att Ankara hade börjat ta emot några positiva signaler från Washington över Gülens utlämning. Han sa att ytterligare handlingar avseende fallet för hans utvisning skulle utarbetas.

Çavuşoğlu sade också att 32 turkiska diplomater fortfarande var i stort, efter att ha återkallats av Ankara efter kuppförsöket och bekräftade att en turkisk bakre admiral hade gått förbi i USA i juli.

Şükür var en av stjärnorna i Turkiets tredje plats i världscupen 2002 och är ett hushållsnamn i landet. Han gjorde en rekord 51 gånger i 112 utställningar för den turkiska nationella sidan, och var en stalwart för Istanbul-klubben Galatasaray. Han hade också stints utomlands för Inter Milan, Parma och Blackburn Rovers.

Efter fotboll gick Şükür in i politiken och valdes till MP med det regeringspartiet Rättvisa och Utveckling 2011. Han avgick 2013 efter en stor korruptionsundersökning som riktade den dåvarande premiärministern, nu presidenten Recep Tayyip Erdoğan, och hans inre cirkel.

Şükür hade uttryckt invändningar mot en regering att flytta ner skolor som drivs av Gülens rörelse. Han åtalades i absentia i juni på anklagelser för att förolämpa Erdoğan på sociala medier. Şükür sa att han inte hade för avsikt att rikta presidenten, men åklagare sa att tweetsna var tydligt relaterade till Erdoğan.

Han är inte den enda turkiska sportstjärnan som hamnade i kontroversen efter kuppförsöket. Familjen Enes Kanter, en av landets mest framträdande basketbollsspelare i NBA, förnekade honom efter fotbollströjor barn att han öppet stödde Gülen efter kupen.

Turkiet har upprepade gånger tryckt på Washington för att utlämna Gülen och har uttryckt förtvivlan på vad den ser som det långsamma amerikanska svaret på sina önskemål. Erdoğan har lovat att utrota det som han kallar Gülen virus, och myndigheterna har påbörjat en obeveklig nedbrytning som har orsakat oro i utlandet.

Enligt turkiska tjänstemän har mer än 35 000 personer blivit kvarhållna sedan kuppförsöket, vilket lämnade 240 döda exklusive plotternas. Nästan 11 600 av de misstänkta har sedan släppts, men resten är i fängelse och står inför rättegång eller förvaringshörningar.

UtaMccrar fotballdrakter barn LolaPierr

FredricMc maglie calcio poco prezzo DarbyLess

RolandMac fotbollströjor barn MitchelWi

JorjaGowi maglie calcio EarthaDur

Maureenlb fotbollströjor barn NildaMack

RosellaPa maglie calcio a poco prezzo ArtszQvfx

Leave a Reply