Anke fodboldtrøjer UOXTrin

Anke fodboldtrøjer UOXTrin

Fodboldtrøjer børn

Manchester Citys tempo er ikke stoppet endnu Citizens holder en perfekt rekord i Premier League denne sæson med en målfest mod AFC Bournemouth mål.

Man City viste en 2-1 sejr over Manchester United da Manchester derby ikke var tilfældig. Faktisk lykkedes Pep Guardiola at bulldoze Bournemouth 4-0 på Etihad Stadium på lørdag.

I hjemmeholdet er Man City ligesom at undervise de besøgende, hvordan man spiller bolden. Selvom det fodboldtrøjer børn endnu ikke er forstærket Sergio Aguero på grund af suspensionen, kan værterne forsætte først 2-0 i første runde.

City Man s fest sparkede ud Kevin De Bruyne i det 15. minut af den døde bold Hans tidsspark darrede under Bournemouth posse og kunne ikke blive drevet af målmand Artur Boruc Målet steg 10 minutter senere Denne gang gennem Kelechi Iheanacho efter at have udnyttet Assists Raheem Sterling .

Superior 2-0 gør ikke Man City slappe af spændingen af ​​spillet. Nolito et al tilføjer endnu to mål i anden halvdel. Det uophørlige angreb Man fodboldtrøjer børn City gjorde Bournemouth målmand pause for tredje gang i det 48. minut. Iheanacho betalte sin gæld ved at hjælpe Sterling med at score sit fjerde mål i den indenlandske konkurrence denne sæson.

På trods af at han leder 3-0, holder Man City sammen med at kollapse. Som følge heraf fuldender Ilkay Gundogan modstandstropper Eddie Howe efter fremad agn De Bruyne. Man City vandt således fire mål uden svar.

Disse resultater gør, at Man City forbliver fast på toppen af ​​placeringerne med 15 point på grund af at samle fem sejre fra fem kampe. De er indtil nu det eneste fodboldtrøjer børn hold, der fortsætter med at nå det fulde antal i Premier League.

Bravo; Sagna, Otamendi, Kolarov, Clichy, Fernandinho, Gundogan, Sterling, De Bruyne, Nolito, Iheanacho.

Boruc; Adam Smith, Francis, Steve Cook, Daniels, Ibe, Arter, Surman, Wilshere, Stanislas, King.

NormaDfqn fotballdrakter DawnMacGr

FloydSome maglie calcio Hermangtk

MalorieBu billiga fotbollströjor Clairngda

LiamTurkf fotbollströjor BennyKers

AndreaTen fotballdrakter CarmenAsh

ChiMcLaug fotballdrakter GeraldMcK

Leave a Reply