Arianne roma trøje VXHMadis

Arianne roma trøje VXHMadis

Leverkusen trøje

Steph Houghton gav mulighed for at afslutte sit første internationale hat-trick, da England offentliggjorde en glødende tilføjelse til Mo Marleys ansøgning om rollen som heltids hovedtræk.

England kaptajnen åbnede scoringen i denne gruppe en kvalifikation, og efter Nikita Parris overskrift blæste hjem et frispark i det 54. minut for at gøre spillet sikkert. Men da Danielle Carter blev fouled i straffesparket syv minutter fra tiden, vinkede Houghton væk holdkammerateres forslag om, at hun søgte personlig tilfredsstillelse og insisterede på, at den regelmæssige takker, Fran Kirby, holder sit job. Chelsea fremadrettet konverteret til at afrunde en imponerende sejr.

Houghton sagde: Jo Potter sagde, Fortsæt, tag det, men jeg er fast overbevist om, at den regelmæssige straffemand skal holde det. Det var vigtigt for Fran at tage den ene [efter at have savnet i 6-0 mod Rusland]. Det var rart at få min første brace. Det har været lang tid at komme, med over 90 caps, men jeg er i dobbelt figurer nu.

Hvis Marley ikke skal være Englands næste faste hovedtræner, forlader hun dem fint, hvis denne præstation er noget at gå forbi. Den midlertidige hovedtræner gentog, at hun ønsker at gøre status efter tirsdagens tredje kamp i midlertidig afgift, kvalifikationen mod Kasakhstan i Colchester, men hvis hun juventus trøje vender tilbage til sin rolle med udviklingssiderne, vil hun være et job, der er godt udført i denne sats.

Vi ønsker den bedste person til jobbet, sagde Houghton. Hvem kan hjælpe os med at tage os fra tredje til første i verden. Men spillerne vil respektere den, der får jobbet.

Spillerne elsker det klart at spille for Marley, og dette var en præstation høj på brio og lav på inhibering; Den tidligere under 19-træneren afviste forestillingen om, at spillerne ønskede, at hun skulle være Mark Sampsons efterfølger på fuld tid. Jeg tror, ​​de er bare glade for at lege med bolden, sagde hun. Jeg har kendt nogle af dem siden de var 14, og de kender mig mere som en person ud over dette job, og derfor er vi enige om at tage denne rolle. Jeg er ikke en overraskelse for dem.

England tabte snævert i en venskab til Frankrig i Marleys første spil i sidste måned, men efter alle Shenanigans over Sampsons exit og Eni Aluko-sagaen var det en forfriskende påmindelse om, hvad dette hold handler om. De forbliver næststørste i Gruppe One, efter at Wales slog Kasakhstan, men har et spil i hånden.

Marley tilføjede: Jeg har virkelig nydt det. Men det handler ikke om mig og fuldtidsjobbet, det handler om holdet nu. Det er en intens vending med to spil i så kort tid.

Så sagde vi altid, at vi ville tage disse tre spil og se hvad vi synes da: er det rigtigt for mig, men vigtigere er det rigtigt for disse spillere? Hvad er bedst liverpool trøje at tage dem på?

Kapaciteten 10.026 crowd på Banks Stadium oplevede England spiller så godt som de har i lang tid, bygger på deres form i 6-0 thrashing af Rusland i Tranmere i september, der viste sig at være Sampson sidste spil i ansvar.

Efter at have nået de sidste fire af verdensmesterskabet i 2015 og sommerens euro, er udfordringen for, at England fortsat skal forbedre sig, og Marley sætter sin side op adventurously, med angrebssindede Jordan Nobbs forankre en midtbanespil med offensiv hensigt.

Bosnien modstand blev brudt i det 19. minut, da Houghton ledede hjem en rebound, da Antonela Radeljic havde slået et kryds fra Carter. Det tog kun 45 sekunder af anden halvleg for Parris at nikke i et godt kors fra Duggan, og da Carter blev trukket ud på kanten af ​​kassen i det 54. minut, slog Houghton i frisparket under væggen. Da Carter blev fouled af Aida Hadzic, afsluttede Kirby rutten.

Leave a Reply