Beulah fotballdrakter barn med MichaleG

Beulah fotballdrakter barn med MichaleG

liverpool draktBarcelona drakt

Martin Glenn, fotballforeningens administrerende direktør, har innrømmet at hans organisasjon vil være maktesløs for å stoppe World Cup-utvidelsen, til tross for reservasjoner over FIFA-president Gianni Infantinos plan for en 48-turnering fra 2026, som vil bli stemt på denne tirsdag.

Glenn sa: Jeg kan ikke påvirke Fifa. Mitt No1-fokus er hvordan vi gjør England utstyrt for å kvalifisere og til slutt vinne turneringer, det er alt jeg bryr meg om. Jeg kan ikke påvirke Fifa; Vi er en stemme ut av 211 [nasjonale foreninger].

Vår preferanse vil være å holde turneringen mindre, fordi det er en kvalitetsfaktor her, men vi vil prøve å påvirke formen på den. Alle har en stemme, og de mindre landene vil forståelig nok være med i konkurransen.

Premier League er enormt populær rundt om i verden, du kan stole på engelsk fotball, og det gir oss innflytelse, men vi er fotballdrakter barn en stemme ut av 211. Arrogansen til Vi er FA, vi oppfant spillet og vi Jeg vil ta ballen hjem hvis vi ikke får veien – det virker ikke.

Glenn bekreftet Fifa gjennomgår planer for 16 grupper av tre lag, som fører til en 32-holders utvelgingsrunde – med noen gruppespill trekker for å bli bestemt av straffesparkkonkurranse.

Han la til: Den viktigste tingen er hvordan kan du imøtekomme noen endringer på den mest effektive måten for lagene, og også for fansen?

Glenns kommentarer kom som Conmebols visepresident Laureano González hevdet at Fifa har foreslått å slå sammen de nord- og sør-amerikanske kvalifiseringene som en del Liverpool drakt av planene om å utvide 2026-verdensmesterskapet.

González, som også er presidenten i Venezuelas fotballforbund, fortalte idrettsavisen Meridiano at ideen om fusjonen hadde kommet fra FIFAs president Gianni Infantino.

Han sa: Det er et forslag fra Gianni Infantino for å forene Conmebol og Concacaf-kvalifiseringene. Dette ville ha støtte hvis de ga oss flere steder. For øyeblikket har vi syv mellom de to konføderasjonene, pluss to halvdeler.

Hvis dette gikk opp til 14, ligner på hva Europa har for omtrent det samme antall lag, ville ideen ta på seg.

Conmebol representerer Sør-Amerika, og har for øyeblikket fire og et halvt World Cup-plasser. Concacaf, som representerer Nord-og Mellom-Amerika og Karibia, har 35 medlemmer, men bare tre og et halvt sted. Uefa har for tiden 13 plasser for 55 lag, pluss en for verdensmesterskapet i 2018, vert for Russland.

Concacaf er også en ledende contender for å være vert for 2026 World Cup, muligens med et felles bud med minst to Juventus drakt av USA, Canada og Mexico. Fifa kunne ikke umiddelbart nås for kommentar.

MaximoAnt billige fotballdrakter ColletteN

ZIUDanny billiga fotbollströjor MickiCust

ShantellC Billige Fodboldtrøjer KrisGaine

ArcherBea fotballdrakter barn LonIpmuv

LonLanger fotballdrakter barn Lawrencef

FrancisGr billige fotballdrakter AileenVov

Leave a Reply