Charline lazio trøje TreyWile

Charline lazio trøje TreyWile

Psg trøje

Der skal være et nyt ansigt omkring Estadio Wanda Metropolitano, da den israelske shipping- og minedriftskompetant Idan Ofer er indstillet til at udnytte Atletico Madrid, der udsteder næsten 50 millioner euro værd af nye aktier.

På onsdag holdt LaLiga Clubs bestyrelse et møde, hvor de godkendte yderligere investeringer fra udlandet forud for en aktionærs stemme i sagen i december.

Klubpræsident Enrique Cerezo blev for nylig ledsaget af adm. Direktør Miguel Angel Gil Marin på psg trøje et besøg i Kina for at kommunikere denne nyhed til Wanda-ejeren Wang Jianlin, hvor de kinesiske majoritetsaktionærer har sat deres navn til den spanske outfit s nye stadion, der åbnede i september.

Det forstås, at Wanda har givet deres godkendelse til dette emissionen, mens de også blev opdateret om Atleticos økonomiske udsigter under mødet.

Ofers køb af 750.000 aktier i Los Colchoneros udgør i alt 46.425.000 euro, hvilket er en del af en trefoldig fundraisingstræning af Madrid-holdet efter deres store udlæg ved opførelsen af ​​Wanda Metropolitano.

For det første skal den jord, der juventus trøje indeholder den gamle Estadio Vicente Calderon, sælges inden jul til omkring 150m til 200m euro, mens en spilleresalg også forventes for januaroverførselsvinduet.

London-baserede Ofer siges at være over 2,5 mia. Euro og forventes at tage en 20 procent stake i klubben, det samme som Jianlin, mens Cerezo ejer 17,9 procent blandt en række minoritetsaktionærer.

Leave a Reply