Christiane fodboldtrøjer KellyeQ

Christiane fodboldtrøjer KellyeQ

Fodboldtrøjer

Javier Hernandez scorede på en første halvdel, og Mexico overlevede en spændt anden halvdel for at komme videre til Copa America kvartfinalen torsdag aften med en 2-0 sejr over Jamaica.

Stedfortræder Oribe Peralta scorede i det 81. minut og målmand Guillermo Ochoa lavede flere store stopper i El Tris 11. efterfølgende sejr i internationalt spil, herunder de to første Copa America-spil.

Mexico avancerede fra deres gruppe sammen med overraskende Venezuela, som slog Uruguay tidligere. Mexico og Venezuela møder mandag i Houston for at bestemme det højere frø i knockout play.

Chicharito satte Mexico foran i det 18. minut med en ekstraordinær header, outjumping Wes Morgan og afsted en seismisk fejring på en Rose Bowl pakket med mexicanske fans til rematch af sidste års Gold Cup final.

Den 28-årige Hernandez fik sit 45. karriere mål for Mexico og efterlod ham fodboldtrøjer en genert for at binde Jared Borgettis landsholdsrekord.

Mexico kæmpede til tider, før Peralta kom til Chicharito og straks scorede et sent fodboldtrøjer mål. Ochoa blev tvunget til at lave flere store skuespil efter at have siddet åbent, herunder en dykkende fingerspids, undtagen Michael Horsers lange strejke i det 84. minut.

Men mexikanerne forblev ubesejrede i 21 på hinanden følgende internationale kampe, og de forbedrede sig til 9-0-0 under træner Juan Carlos Osorio.

Jamaica blev elimineret, mens de gik scoreless i sin anden lige Copa America match trods pres på hele natten.

Rose Bowl crowd på 83.263 blev fuldstændig domineret af grønklædte fans, der jublede det effektive hjemhold i denne amerikanske turnering. El Tri tiltrækker enorme folkemængder, hvor det spiller nord for grænsen, men få fans er mere lidenskabelige end dem i Los Angeles enorme mexicansk-amerikanske samfund.

På trods af den stødende fan-støtte – eller måske på grund af det – havde Mexico et par nervøse defensive øjeblikke tidligt, herunder et ubesværet net af Clayton Donaldson på en god kontraangreb til Jamaica.

Mexico gik videre, da Jesus Manuel Corona spores ned Raul Jiménes kors og sendte det tilbage foran til Chicharito. Bayer Leverkusen-stjernen sprang Leicesters Morgan, som ikke startede Jamaicas åbner, fordi coach Winfried Schaefer sagde, at han var for træt fra at fejre for at fejre Foxes Premier League-titel.

Jamaica pressede frem igen, men forsvareren Yasser Corona blokerede et tæt skud af Je-Vaughn Watson fra New England Revolution i 35. minut.

Ochoa lavede en fodboldtrøjer serie af stopper i det 39. minut, da Jamaica pressede frem tungt for en equalizer.Mexico kunne ikke modsætte sig og kæmpede selv for besiddelse og klarte kun et skud i første halvdel.

Jamaicas stærke spil fortsatte efter halvtime. Da Yasser Corona tog Donaldson i straffesparket i det 64. minut, krævede Jamaicas bænkbænk en straf, til ingen nytte.

Mexico sluttede endelig, da Hirving Lozano lavede et langt løb og fandt Hector Herrera, der faldt det til Peralta.

Jesus Duenas erstattede den suspenderede midtbanespiller Andres Guardado i startlinjen for Mexico.

CoryStowe maglie calcio a poco prezzo HayleyMay

GitaMyaor fotbollströjor OdellMedl

RosalynJo fotbollströjor barn BillieBla

MylesVfd billige fotballdrakter LouMuncyq

JestineGu Billige Fodboldtrøjer JungLevie

KaceyTrea billiga fotbollströjor KKDRollan

Leave a Reply