Christin fodboldtrøjer med tryk Hermelin

Christin fodboldtrøjer med tryk Hermelin

Fodboldtrøjer

Leicester City har afsluttet underskrivelsen af ​​Demarai Gray fra Birmingham. Selvom gebyret er udelukket, forstås det, at et tilbud omkring £ 3,75 mio. Førte til den 19-årige, der forlod St. Andrews.

Januaroverførselsvinduet åbnede kun i lørdag, men Leicester – anden i Premier League, to point bag Arsenal – har flyttet hurtigt for at følge op med sommerens interesse i vingen.

Grey, der har underskrevet en fire-en-halv-årig fodboldtrøjer kontrakt, fortalte Leicesters hjemmeside: Det har været min drøm at spille i Premier League siden jeg begyndte at spille fodbold, så jeg er meget glad for at blive med i klubben. Det er en fantastisk klub. Faciliteterne er store og for en spiller som mig er det et ideelt sted for mig at forbedre. Mød alle ansatte her, det virker som et dejligt familie sted, så jeg synes, det er perfekt for mig.

Du kan se, hvor godt holdet har lavet i år, og jeg ser meget fodbold, så jeg kan se, at Leicester City spiller som passer til min stil. Jeg hører kun gode ting om Leicester og jeg glæder mig til at starte.

Under sommeroverførselsvinduet udløste Leicester en frigivelsesklausul fodboldtrøjer børn i Greys kontrakt, men han besluttede at forblive i Birmingham.

Grey blev forladt af Birmingham-holdet for deres Championship-spil hjemme til Brentford lørdag og blev medicinsk før Leicesters kamp mod Bournemouth, som også var interesseret i England under 20 internationale og havde flere bud slået ned om sommeren.

Han vil træne med Leicester for første gang på tirsdag og kunne gå direkte ind i holdet for deres FA fodboldtrøjer børn Cup tredje runde slips mod Tottenham i White Hart Lane på søndag.

Bretmhlz Fodboldtrøjer MammieAzs

CeliaBrau fotbollströjor barn OYJAlbert

JosieWeek Fodboldtrøjer Børn ChristinA

FerneDesc fotbollströjor barn Kristineb

KamParson fotbollströjor barn RodgerDar

Alberthao Billige Fodboldtrøjer Børn CarrolJon

Leave a Reply