Eleanor Arsenal kläder Lola

Eleanor Arsenal kläder Lola

real madrid tröjaManchester United kläder

Tottenham Hotspur-anfallaren Harry Kane har valt sitt lag i Real Madrid, enligt Diario Gol.

Madrid chefen Zinedine Zidane är uppsåtligen angelägen om att blanda sin lag efter att ha sett dem svagare i ligan den här säsongen och suttit 16 poäng bakom ledare Barcelona.

Kane, som länge länkats till Madrid, slutade 2017 med de flesta mål i topp europeiska ligor och har lockat både Zidane och klubbpresident Florentino Perez.

Intresset stöds också av klubban fans, Inter Milan tröja som röstade i siffror för spanska dagliga Marca förra veckan om undertecknandet av Kane.

Och rapporterar nu i engelska medier, främst Mirror, hävdar att en sommaröverenskommelse skulle kunna utvecklas med ytterligare krav i Spanien att Englands internationella har valt sitt truppnummer.

Rapporterna hävdar att Perez har sagt till Spurs att de kan ha tidigare ving Gareth Bale i utbyte mot Englands internationella, medan Modric och Karim Benzema också har nämnts.

Bale, har kämpat med skada problem och bildar på Santiago Bernabeu, kommer från bänken i 3-0 nederlaget till Barca före vintern bryta Arsenal kläder men att ingen påverkan.

Utan tvekan skulle Spurs vara välkomna i det faktum att Bale återvänder, men huruvida de valde att avvika med Kane är en annan historia.

Boss Mauricio Pochettino har jobbat hårt för att behålla sin nuvarande talangskala på klubben och hoppas att ordförande Daniel Levy avböjer något intresse från den spanska huvudstaden.

Leave a Reply