Eleanor fußballtrikots sale StellaPu

Eleanor fußballtrikots sale StellaPu

fußballtrikots kinderFußballtrikots kinder

Vil Sutton Uniteds fire ex-Arsenal-spillere få indflydelse på mandag, når de er vært for Gunners i FA Cup?

Med det største spil i Suttons historie truende mødte vi fire spillere for at høre deres tanker forud for slipset med Arsenal.

Arsenal manager Arsene Wenger er bekymret for den kunstige tonehøjde på Sutton Uniteds hjemmebane kunne forårsage problemer for sine spillere, når de besøger femte tier side i FA Cup på mandag.

Sutton spiller på en fußballtrikots 3G-overflade på deres 5.000-kapacitet Gander Green Lane i South London, hvilket vil være en ukendt oplevelse for Premier League klubben.

Arsenal indtaster den femte runde slips som massive favoritter og har ikke råd til en anden skuffelse efter deres 5-1 tab til Bayern München i Champions League på onsdag.

Wenger sagde: Først og fremmest banen. For det andet deres entusiasme For det tredje, at vi ikke er mentale for en stor kamp og tænker ubevidst, at det ikke betyder Matter.

Wenger havde sin holdbane indendørs på deres egen kunstige tonehøjde på fredag ​​i London Colney og sagde, at de ikke kan bruge den usædvanlige overflade som en undskyldning.

Look, ideelt vi gerne vil spille på en normal tonehøjde. Jeg skal håndtere det, sagde han.

Sutton Uniteds Gander Green Lane stadion har en kunstig tonehøjde.

Vi praktiserer indeni, fordi vi har en kunstig tonehøjde. Det er ikke det samme som det er en tør tonehøjde, og hos Sutton har jeg hørt, at der er en våd tonehøjde, de vandrer det før kampen. Hvad vi har.

Wenger har lovet at markere et normalt hold for spillet, men har valgt at bruge fremadvendte Danny Welbeck, der scorede to gange i den foregående runde i Southampton i sin første starten af ​​sæsonen.

Welbeck har først for fußballtrikots kinder nylig vundet sig fra en alvorlig knæskade og spillede til Arsenals under-23er i et 2-1-fald til Leicester på søndag.

England-internationalen bekræftede efter kampen, at han ville springe mandagens slips fußballtrikots da den kunstige tonehøjde kunne øge risikoen for, at han havde et tilbageslag.

Wenger sagde overfladen vil have en effekt både på spillere krop og bolden.

Vægten på leddene er stærkere, du kan ikke glide, du skal blokere hver gang. Så det gør fodbolden lidt anderledes, sagde han. Fordi bolden kommer til dig og pludselig accelererer og ikke sænker som i et normalt spil, så du er nødt til at vænne sig til det og håndtere hastigheden.

MargieMcC Fodboldtrøjer TerranceK

LucindaMa maglie calcio poco prezzo BertBohne

AleishaMa fotballdrakter barn AnalisaBu

ByronWett Billige Fodboldtrøjer Børn JonBritto

OmerSoria fotballdrakter Marisaxuv

ZTSElvira maglie calcio poco prezzo MadonnaMc

Leave a Reply