ElizaMo Liverpool tröjor Nolan

ElizaMo Liverpool tröjor Nolan

Lazio Tröja

FC-besättningen debatterar om Arsene Wengers anställning vid Arsenal bör komma till ett slut efter denna säsong.

Arsenal-chefen Arsene Wenger har bekräftat att han håller flikar på Kylian Mbappe och berättade för Ligue 1 Show Monaco-ungern kunde vara en annan Thierry Henry.

Mbappe, 18, har dragit jämförelser med Arsenal legend Henry, vars egen karriär började som tonåring i Stade Louis II, som ett resultat av hans takt, dribbling och färdighet.

Han ersatte Henry som Monacos yngsta någonsin toppflygare i februari förra året när han nettade mot Troyes i åldern 17 år, två månader och en dag.

Wenger, som gav en 17-årig Henry sin debut i liga 1 medan Monaco-chefen sa.

Talangen är liknande. Därefter har den samma motivation, den lust och intelligens som Thierry hade? De kommande två åren kommer att berätta för oss, men de första tecknen är mycket lovande.

Kylian Mbappe har jämförts med tidigare Monaco framåt Real Madrid Tröja Thierry Henry.

Monaco överlämnade Mbappe ett nytt treårskontrakt förra säsongen efter att länkarna till Arsenal först kom fram och framsidan har sagt de senaste veckorna att han avvisade intresse från Real Madrid och Paris Saint-Germain för att han kände att Monaco var rätt klubb på detta stadium av hans Karriär.

Vi följer honom, vi känner honom väldigt bra, han utvecklas bra. Jag tror att han förlängde sitt kontrakt förra säsongen med Monaco så det är Monaco som kommer att bestämma sig för sin framtid, sade Wenger innan han tillade med ett leende: Han kunde vara en annan Thierry Henry.

Mbappe – som, liksom Henry, växte upp i Paris-regionen – gjorde sin Ligue 1-debut kort före sin 17 års födelsedag förra säsongen.

Han är en kille som är elektrisk som Thierry var, kan dribbla, passera människor och är effektiv.

Wenger blev frågan om Mbappe vid sin presskonferens på fredag. När han ifrågasatte om klubben aktivt försökte skriva under honom sade Wenger: Det var på spel förra säsongen men han bestämde sig för att stanna där han var.

Mbappe har bara använts sparsamt av Monaco-coachen Napoli Tröja Leonardo Jardim Den här säsongen, även om han fortfarande har lyckats samla sina tre mål från bara sex ligan börjar, hjälper hans klubb till toppen av bordet.

Efter att ha spelat in i Frankrike under 19 lagets EM-seger i förra sommaren har Mbappe hoppats att det kommer att bli mer regelbundet, men den spektakulära formen av fellow framåtriktade Radamel Falcao och Valere Germain har begränsat sina möjligheter.

Det ledde till att hans far, Wilfried, berättade för L Equipe of his son s frustration att han var nere i spärrordningen, och att om det var för detta, så kunde han lika väl gått till en stor, stor klubb.

Leave a Reply