Elmer billige fodboldtrøjer Enrique

Elmer billige fodboldtrøjer Enrique

Billige fodboldtrøjer

Daley Blind er blevet til Manchester United fra Ajax for £ 14m. Forbrugeren har underskrevet en fire-årig aftale på Old Trafford, og klubben har mulighed for at udvide kontrakten i endnu et år.

Blind, der for nylig spillede under Louis van Gaal under Hollands tredjeplacerede World Cup kampagne, men også da han var på Ajax, sagde: Det er en ægte ære at underskrive Manchester United. Jeg har været hos Ajax siden jeg var syv år gammel, og jeg vil altid have meget fodboldtrøjer børn gode minder om klubben og min tid der.

Louis van Gaal er en yderst talentfuld træner, jeg har arbejdet sammen med ham på Ajax og også billige fodboldtrøjer for nederlandsk landshold, og jeg kan ikke vente med at arbejde med ham hos verdens største klub.

Van Gaal tilføjede: Jeg er meget glad for Daley har underskrevet klubben. Han er en meget intelligent og alsidig fodboldspiller, der kan spille i mange positioner. Daley er en stor læser af spillet, han har spillet under min filosofi i løbet af en årrække, og han vil være en god tilføjelse til holdet.

Van Gaal ønskede, at den 24-årige Blind skulle hjælpe med at styrke siden, fordi han kan spille som en forsvarlig midtbanespiller, venstre forsvarer eller vende tilbage. Blind kommer til at deltage i £ 59,1 mio. billige fodboldtrøjer Ángel di María, £ 27m Luke Shaw, £ 28m Ander Herrera og £ 16m Marcos Rojo som førstegruppespilletilføjelser siden Van Gaal blev manager. Lånetegningen af ​​Radamel Falcao forventes at gå igennem på mandag.

AracelySh fußballtrikots EdgarQfi

PGNErving Fodboldtrøjer DanaHeide

FayeRobin Fodboldtrøjer StellaAli

KoryZpxnk fotbollströjor barn NorrisDeB

RyderKiss maglie calcio bambino RolandPre

PiperDeni billiga fotbollströjor OQBFreddi

Leave a Reply