Eric fodboldtrøjer JacelynG

Eric fodboldtrøjer JacelynG

Barcelona trøjer

Kepas flytte til Real Madrid er sat til at hente fart i de følgende dage med åbningen af ​​overførselsvinduet, da Bernabeu klubben får lov til at sidde og forhandle med målmanden med sin kontrakt, der slutter om sommeren.

Det er klart, at der ikke vil være tale mellem klubber som Athletic har gjort det klart, at spilleren kun kan forlade, hvis hans buy-out-klausul på 20 millioner euro betales.

jQuery (funktion () if (type af KalturaUE fiorentina trøjer === objekt) var kalturaPlayer = ny KalturaUE.Player (video-5a4a988622601d174f8b4573_summary_1, kalturaPlayerConfig); kalturaPlayer.setConfig (partnerId: 110, opciones: responsive: 16/9 ); var tags = ; kalturaPlayer.setTags (tags.split (, )); kalturaPlayer.setTopic ( futbol ); kalturaPlayer.load ( 0_86l8ric8 ; ); ); Los Blancos præsident Florentino Perezs politik til at betale mere end cuy-out-klausulen, sådan var tilfældene Ceballos og Betis, vil ikke ske, medmindre Athletic-præsident Urrutia beslutter at indlede forhandlinger.

Hidtil følger Urrutia samme vej, som han tog med Javi Martinez og Ander Herrera.

For Zinedine Zidane er han ivrig efter at have spilleren tilgængelig så hurtigt som muligt, chelsea trøjer så han vil kunne konkurrere med Keylor Navas til første holdplads.

Den nylige skade for Kepa har betydet, at der ikke er haster med at indgå aftalen indtil nu sammen med klagen fra Atletico Madrid over den måde, som Barcelona har forfulgt Antoine Griezmann, som også har ført Real til at handle med forsigtighed.

Leave a Reply