FannieB Roma drakt Nate

FannieB Roma drakt Nate

roma draktBarcelona drakt

FC Barcelona denne gangen virkelig redd for å miste en av de beste spillerne eller uten tvil sin beste forsvarer. Han er Javier Mascherano.

Ja, Los Blaugrana tilsynelatende menyseriusi tale Mascherano som sier at han ikke har 100 prosent vil overleve i gründer Luis Enrique-truppen landing i 2016-17 sesongen.

Ryktene om at El Jefecito sa det fordi han ønsket en ny kontraktsutvidelse med Barcelona. Og det betyr at spillere som riktig kan fylle den defensive midtbanespillerens posisjon, så vel som den sentrale forsvarer, ber om en heve.

Selv om hans kontrakt bare gjenstår to årstider på Estadio Camp Nou, dvs. Juventus drakt til 30. juni 2018. Og Barcelona kan faktisk tjene penger fra salget hvis du vil fjerne det i sommer.

Årsaken, det er mange klubber som står opp for å få tjenestene til spillere født i San Lorenzo. Vel kanskje, El Barca ser situasjonen og de nyeste markedsforholdene som var mer gunstige for Marscherano.

Barcelona og også Enrique synes fortsatt å dømme kompetansen til den 32 år gamle spilleren i feltet. Selv med sin lederskap som en av de ledende kapteinene i lagkiosken med Lionel Messi og Andres Iniesta.

Med all den grunn til slutt svarte Barcelona-tjenestemennene. Som rapportert av en av de ledende avisene i Madrid, Spania, MARCA. Catalonia gigantene er klare til å gi Mascherano en ny kontrakt pluss en betydelig økning.

Og Manchester United drakt denne nye avtale ble umiddelbart brakt av Barcelona sportsdirektør Robert Fernandez til USA. Hvorfor? Fordi Mascherano fortsatt styrker Argentina-landslaget i kvartfinalen til Copa America Centenario 2016.

Robert representerer Barca for å låse Mascherano s signatur så snart som mulig. Ikke bare det, sportsdirektøren hadde også muligheten til å besøke sin megastar, Lionel Messi. Will Mascherano er enig med forslaget om en lønnsøkning som tilbys av Barcelona? La oss Vent på de neste nyhetene.

Leave a Reply