Finleye Liverpool tröja Lucinda

Finleye Liverpool tröja Lucinda

Billiga fotbollströjor

Frostigt hår, snurrade kinder och främmande ansiktsfunktioner antas troligen inte vara vänner av NFL-stjärnan Tom Brady skulle använda för att beskriva honom.

Men det s intryck de som är obekanta med New England Patriots quarterback kan ha en skrymmande rättssalen skiss uppgjord på onsdagen.

New York-konstnären Jane Rosenberg har redan ber om ursäkt för sin udda ritning, men det har inte stoppat det att svepas över internet och bli bästa parodymaterial.

Jag ber fotbollströjor om ursäkt till Tom Brady om jag inte gjorde honom så snygg som han egentligen är, sade den långa tjänstemannen Rosenberg.

Brady, en fyra-timmars Super Bowl-mästare, var i en New York-domstol som bestrider sin fyra-spel-deflate-gate-upphängning pålagd av NFL.

NFL suspenderade Brady i maj för fyra matcher under den kommande säsongen efter att undersökarna bestämde att den 13-åriga veteran var medveten om en plan att få lagets fotbollsmatch uppblåst under ligastandarderna i ett playoff-spel i januari.

Brady har förnekat att veta om de deflaterade fotbollarna eller något system som kläckts av Arsenal tröja NFL-utredare i en detaljerad 243-sidig rapport.

New England dirigerade Indianapolis Colts 45-7 i januari American Football Conference Championship för att gå vidare till Super Bowl, där patrioterna kantade Seattle Seahawks 28-24.

En deflaterad fotboll kan vara lättare att gripa för en quarterback, särskilt i de kalla förhållanden som de utanför Boston där AFC-titelspelet spelades.

Leave a Reply