Florrie chelsea drakt MamieLip

Florrie chelsea drakt MamieLip

chelsea draktJuventus drakt

Luis Suárez fortsatte sin scoring run med fire mål for å hjelpe Barcelona å forbli La Liga-ledere, på en dag da de tre beste vant alle, men i kontrastfylte moter.

Suárez scoret sitt åttende mål på fire dager for å kjenne en 6-0-rute for Sporting Gijón, etter en ytterligere fire-målstur i 8-0-ødeleggelsen av Deportivo La Coruña.

Lionel Messi åpnet scoret etter bare 12 minutter, men det ble 1-0 til 63. Suárez fordoblet fordelen, før han konverterte to straffer i rask rekkefølge for sitt hat-trick.

Barcelona ble deretter barcelona drakt tildelt en annen straff, men denne gangen falt ære til Neymar, som gjorde det 5-0 i det 85. minutt. Suárez skulle imidlertid ikke bli nektet, og scoret sin fjerde med et par minutter igjen.

Tidligere scoret Gareth Bale to ganger, inkludert en sen vinner, da Real Madrid kom fra 2-0 for å vinne 3-2 på Rayo Vallecano, mens Atlético Madrid slo Málaga 1-0.

Barcelona led Atlético på grunnlag av sin head-to-head-post, med Real et poeng bak. Barcelona holder tiebreakers mot begge utfordrerne.

Suárez, som overgikk sin 31 for Liverpool som ledet den engelske Premier League i 2013-14, sa at han var overrasket av sin siste scoring roma drakt runde. Han ga også æren til Messi.

Leo er den som vet hva laget trenger til enhver tid, sa Suárez. Hans magi er alltid der, og han viste det i kveld.

Suárezs mål på Camp Nou, som alle kom i andre omgang og to ganger fra straffespark, tok ham til toppen av den spanske liga scorers-listen med 34, som beveget seg forbi Ronaldos 31.

Leave a Reply