Hosea fussball trikots BarbraSt

Hosea fussball trikots BarbraSt

fußballtrikotsGünstige fußballtrikots

Ungarn led det største nederlag i Euro 2016 indtil videre ved at miste til Belgien 4-0 i Toulouse.

Der var forudsigelser før kampen, at kampen ville være en hård affære efter Ungarns meget respektable gruppestadium og Belgiens stammende start til turneringen, men golfen i kvalitet mellem de to sider var for meget til Ungarn om natten Hvor Belgien viser deres hensynsløse side.

Gabor Kiraly havde holdt Ungarn i kampen i første halvdel med en række førsteklasses sparer, men efter Michy Batshuayi gjorde det 2-0 for Belgien med 12 minutter at gå, smuldrede Ungarn og blev til sidst ydmyget på en skuffende nat for Magyars.

GK Gabor Kiraly, 9 – På trods af at man slår ud i fire mål, viser Kiraly, at der er mere for ham end ekscentricitet og jogging på bunden. Den tidligere Crystal Palace-stopper lavede 10 sparer i løbet af spillet, herunder to første klassestoppe i første halvleg – spillet kunne have været på halvtid, var ikke for ham. En fantastisk måde for den 40-årige at bøje sig ud af Det øverste niveau.

DF Adam Lang, 5 – Virkelig kæmpet mod günstige fußballtrikots den himmelske Eden Hazard. Højre ryg er virkelig ikke hans position, og han viser hvorfor i dette spil kun en succesfuld tackle og tre følelser.

DF Roland Juhasz, 7 – Gjorde et par blokke og næsten nettede equalizer Da hans skud blinkede lige bred. Forsvaret faldt fra hinanden, da han gik ud.

DF Richard Guzmics, 7 – Kiggede ret solid til sammenbruddet i slutningen. Gjorde nogle afgørende tackler og aflytninger,

DF Tamas Indhold, 7 – Altid behagelig på bolden og lavet nogle fußballtrikots kinder gode defensive bidrag – han lavede en utrolig seks tackle, fire aflytninger og 66 passerer.

Gabor Kiraly trukket en række sparer for at nægte Belgien fra at tilføje til deres måltælling.

MF Adam Nagy, 7 – Injected nogle i det ungarske spil i anden halvleg, da fußballtrikots kinder Zoltan Gera gik ud, men kæmpede for at linke med spillerne med Laszlo Kleineheisler skadet.

MF Zoltan Gera, 6 – Ikke i bedste fald i et spil, hvor Ungarn manglede nogen reel incisiveness. Hård til at blive taget af ved halv tid.

MF Balazs Dzsudzsak, 6 – Se på en trussel og spillede en fantastisk bold til Adam Szalai for ham. Skulle have gjort det bedre med et øjebliksbillede lige før halv tid.

MF Adam Pinter, 5 – Ikke hans position og lige i vejen mere end noget. Til tider kom kuglen til ham i en truende stilling, men han havde ikke nogen svindel eller evne til at skabe noget meningsfuldt Subbede ud for sent.

FW Adam Szalai, 6 – Hans første touch var forfærdelig, hvilket næsten kan forventes, men han var en gener og et godt udfald i angreb.

MF Akos Elek, 5 – Har ikke det bedste af spil, og mod en meget dynamisk side så han mærkeligt og besværligt ud. Mærkelig mulighed for at bringe på.

FW Nemanja Nikolics, N / R – Touched bolden tre gange om 16 minutter.

FW Daniel Bode, N / R – Første berøring var at lede bolden mand, som derefter førte til et mål. Touched bolden bare to gange efter det.

CyrusQarl maglie calcio a poco prezzo RonnyGlyd

RubenGood maglie calcio bambino Stephanvc

PamWqoydt maglie calcio ChasJayg

VioletteP Billige Fodboldtrøjer Børn AltonCost

BetteWins maglie calcio bambino RoxieHoff

Joannaftk fußballtrikots KristalKe

Leave a Reply