Houston Lazio kläder Craig

Houston Lazio kläder Craig

Juventus kläder

Före stängningen av den europeiska överföringsmarknaden lanserar de brittiska medierna fem superstjärnor som sannolikt kommer att flytta till Premier League-klubben. De femstjärniga spelarna fungerar som attacker.

Enligt The Sun kommer överföringen av spelare i slutet av överföringsmarknaden att innebära den tyska Bundesliga-klubben, La Liga Spanien och andra engelska Premier League-klubben. I samma rapport ökar mängden pengaromsättning kraftigt på den sista dagen för överföringen.

Den första Manchester United tröja spelaren trodde att vara James Rodriguez från Real Madrid till Chelsea. Överföringsvärde på 60 miljoner pund eller ungefär Rp 1 trilion begärd El Real är ännu inte överens om Blues-fästningen. Men det är inte omöjligt att båda nått en överenskommelse i slutet av överföringsfönstret.

Därefter heter namnet Antoine Griezmann mycket önskvärt Arsenal. Kubu Meriam London sägs ha fått de franska landsbygdsaktörernas tjänster när de är villiga att deponera 80 miljoner pund eller cirka Rp1,3 biljoner.

Iscos namn heter Top of the Manchester City tröja Tottenham Hotspur-shoppinglista i sommar Den 24-årige angriparen kommer enligt uppgift att lånas ut till Spurs med en permanent kontraktsklausul efter en säsong.

Romelu Lukaku tros vara villig att flytta från Everton på överföringsmarknaden i sommar. Lokala medier rapporterade att Chelsea-chefen Antonio Conte var hemlig övervakning av spelaren.

Leave a Reply