Israel fotballdrakter barn AlonzoMa

Israel fotballdrakter barn AlonzoMa

Fotballdrakter barn

Kick It Out og Football Supporters Federation vil klage til fotballforbundet om unhelpful comments laget av en av dets medlemmer om reformen i spillet i England.

FA befinner seg under økende granskning etter at House of Commons passerte en ikke tillit -bevegelse i fotballstyrets evne til å reformere seg, med spesiell kritikk at styret ikke representerer mangfoldet i spillet.

Ray Kiddell, et FA-medlem i 37 år, sa på BBC Radio 5 Live: fotballdrakter barn Da jeg først gikk på rådet var jeg 43 og jeg tenkte, se på alle disse gamle gråhårde mennene . Jeg lærte snart at noen av disse mennene hadde mye å tilby, og det betalte deg fortsatt for å lytte til hva de måtte si.

Når det gjelder etniske minoriteter, har vi problemer, vi må tenke hvem er de etniske minoriteter? For øyeblikket har vi en buddhist og en muslim på rådet. Nå hvem andre legger vi på rådet, en jøde?

Den diskriminerende gruppen Kick It Out og FSF ga ut en felles uttalelse som fordømte kommentarer fra Kiddell.

Skrevet på begge organisasjonens nettsider, leser den: Kick It Out og FSF er forferdet av kommentarer fra Ray Kiddell, fotballdrakter medlem av FA-rådet, om reformene i det nasjonale spillet.

Disse kommentarene fra et rådsmedlem er indikative for problemene som blighting ledelsen av fotball i dette landet. Det er avgjørende at FA-rådet blir likestillingsmestere. Uhelpfulle kommentarer fra representanter viser mangel på forståelse og fremhever at utdanning er nødvendig. Kick It Out og FSF vil sende et brev til FA på denne saken.

Med FA i ferd med å forme større reformer, er det viktig at de legger mangfold og riktig representasjon av støttespillere i hjertet av deres planer for endring.

Under torsdagens parlamentsmedlemmer diskuterer kultur-, media- og sportsvalgkomiteens leder, Damian Collins, at organisasjonen var i Fergie-tid når det gjaldt å måtte bytte. Collins sa at ministrene burde gripe inn for å revidere engelsk fotballs styrende organ fordi kalkuner ikke vil stemme for jul, og det vil ikke reformere seg selv.

Bevegelsen er ikke bindende, men øker trykket på styret. Faren risikerer å miste flertallet av et tilskudd på £ 30 millioner for 2013-17 hvis planene for reform, som skal sendes fotballdrakter barn innen utgangen av mars, ikke er godkjent av sportsminister Tracey Crouch.

MickeyLay Billige Fodboldtrøjer Børn WardMacke

Monikaxaw maglie calcio bambino ShielaHeb

IsabelGul billiga fotbollströjor XavierGaw

Monikaxaw maglie calcio bambino ShielaHeb

MarleneMa fotbollströjor JonnieSto

XiomaraCh Fodboldtrøjer ABHKlausl

Leave a Reply