Korey fodboldtrøje MartaLda

Korey fodboldtrøje MartaLda

Fodboldtrøjer

De tyske mestere Bayern München slog onsdag deres overførselsrekord for at underskrive den alsidige midtbanespiller Corentin Tolisso for 41,5 millioner euro (46,75 millioner dollars), hvor den 22-årige franske internationale penning en femårig aftale.

Tolisso kommer fra den franske Ligue 1-klub Olympique Lyonnais, som han sluttede som teenager. Han blev klubbenes største overførsel og slog det forrige mærke på 40 millioner brugt på Javi Martinez i 2012.

Den franske klub sagde i fodboldtrøjer en erklæring det var også sin egen største overførsel til dato og kunne medbringe yderligere 6 millioner euro baseret på incitamenter, der omfattede handlen med Bayern.

Jeg havde en vidunderlig tid på Olympique, for hvilket jeg er taknemmelig. Nu ser jeg frem til at spille hos en af ​​de bedste klubber i Europa, sagde spilleren i en Bayern-erklæring.

Jeg har sat store mål for mig selv i Bayern. I dag er det en stor dag for os.

Bayern har vundet den tyske liga en rekord fem på hinanden følgende fodboldtrøjer gange, men har ikke gjort det forbi semifinalen i Champions League siden sidst vinder titlen i 2013.

Vi er glade for at have vundet over denne unge og yderst interessante spiller på trods af den internationale konkurrence, sagde Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge. Corentin Tolisso var top af midtbanespecialisten til vores træner Carlo Ancelotti.

TandyHodg Billige Fodboldtrøjer DeonSills

MylesRoge Billige Fodboldtrøjer Børn MichealMo

EdithBaco maglie calcio poco prezzo ArletteCa

Monserrat fotbollströjor BANChasti

KandisYam maglie calcio poco prezzo MarylinSt

ShariBoat Fodboldtrøjer RoxanaCoo

Leave a Reply