Lavonne juventus drakt BettyeTo

Lavonne juventus drakt BettyeTo

Barcelona drakt

Jason Dasey og PJ Roberts markerer Singapores høyprofilerte juni-vennlig mot Argentina, og det pågående FA-valget.

Etter å ha forsvunnet mestere, flyttet Albirex Niigata tre poeng på toppen av S. League-bordet på fredag, og andreplasserte Warriors FC vil se på å fortsette sin briljante start på sesongen på lørdag kveld.

Og veteran angriper Shahril Ishak insisterer på at de vil være helt fokuserte da de ser ut til å utvide sin ubeseirede 2017 kampanje mot bittere rivaler Hjem United på Choa Chu Kang Stadium.

Som forventet lettet Albirex til en 3-0-seier over Balestier Khalsa på Jalan Besar Stadium. Hiroyoshi Kamata satte japansken ut av det 23. minutt før rask andre halvdel mål fra Tsubasa Sano og Ryota Nakai fullførte scoring.

Det betyr at Albirex har vunnet fem av sine første seks S.League-kamper i 2017 for å være en av tre ubeseirte lag, sammen med Warriors og Home United.

Til tross for at de ikke fikk muligheten til å chelsea drakt sette opp en tittelutfordring i begynnelsen av året, har Warriors hittil bevist sine tvilere feil.

Men Home har også vært i utmerket form og er i tredje posisjon, med to kamper i hånd på Albirex og en på Warriors.

Mens de kan være Singapore fotbolls mest suksessrike klubb med ni ligatitler til navnene sine, har de blitt kronet mestere bare en gang i de seks siste kampanjer.

I år har imidlertid tillegg av erfarne kampanjer som Shahril og Baihakki Khaizan ført til noen av Razif Onns sider og Tampines Rovers.

I de to siste spillene viste Krigerne også kjennetegn på en mesterskapsside.

Først mot Garena Young Lions kom de tilbake fra to mål ned med bare åtte minutter igjen for å vinne 4-3. Så gikk de til den skremmende Sultan Hassan Bolkiah National Stadium i Bandar Seri Begawan og kom tilbake med en 5-3 triumf over Brunei DPMM.

Likevel, selv om alt dette er bra for Warriors umiddelbare prospekter, er Shahril overbevist om at de ikke vil komme foran seg selv med alt som fortsatt skal komme mellom nå og slutten av sesongen.

Jeg tror vi har vist vår karakter, sa Singapore International.

Det var ikke liverpool drakt lett mot Young Lions – 3-1 ned med 10 minutter å gå og vinne – men det er alt i tankene. Vi vil fortsatt vinne den kampen, og vi ga aldri opp.

Mot DPMM var det omvendt, da vi scoret først, så innrømmet vi, men vi klarte å håndtere presset de satte på oss til slutt.

Vi vet at vi er erfarne spillere, men vi kan vise vårt åndeteam.

Nå er nøkkelen for oss å fokusere og ta hvert spill om gangen.

Shahril er en av Singapores mest dekorerte fotballspillere med over 130 caps til hans navn og tre AFF Suzuki Cups. Han har også kapteinert en ung LionsXII-antrekk til en fantastisk Malaysia Super League-triumf i 2013.

Leave a Reply