Louie Norges drakt JeannaXr

Louie Norges drakt JeannaXr

Fotballdrakter barn

Arsène Wenger har spurt om moderne gjenoppretting behandlinger for spillere som kryoterapi faktisk virker og undrer seg om de har blitt presset av spesialister med interesserte interesser.

Arsenal-lederen er i begynnelsen av en krevende uke, hvor laget hans møter West Bromwich på Emirates Stadium på mandag og går tilbake til hjemmebane for en annen Premier League-kamp mot Brighton på søndag, som starter 12.00. I mellomtiden spiller de Bate Borisov i Hviterussland i Europa League på torsdag.

Wenger vil gjøre omfattende endringer i laget sitt for det europeiske slipset, i tråd med sin politikk for gruppefasen av konkurransen, og han vil forlate en rekke navn hjemme i London.

Sjefen er ulykkelig, men flegmatisk om pressen som har blitt plassert på hans tropp, og med en skulderkrok var det tv alene som dikterte timingen og avgjort at West Brom-spillet ble flyttet til en mandag kveld, og Brighton-kampen skulle ha en middagstart .

Han var mer animert da han ble spurt om hvordan klubben ville hjelpe spillerne til å takle timeplanen. Wenger nevnte kryoterapi blant annet – den ekstremt kalde behandlingen som talsmenn sier kan gi raskere utvinning, redusere skader, øke energi og til og med forbedre søvn. Han stoppet kort for å kalle det mumbo-jumbo, men bare bare.

Spillerne vil ha varmer, de har alt det, alle gjør i dag, fotballdrakter barn sa Wenger. Behandling med physios, massasje, kryoterapi billige fotballdrakter – alle ting der ingen vet om det er effektivt eller ikke.

Ingen vet fordi du har mye vitenskap. Hvis du leser vitenskapen, har noen vist at det virker, og noen har vist at det ikke virker. De som beviser det fungerer, er vanligvis sponset av gutta som sier at det gjør det.

Er det røyk og speil? Ja. Fordi jeg på slutten av dagen, siden jeg har vært i jobben, har forbedret mye medisinsk behandling. Mye. Men, fortsatt, hvis du har et muskelproblem, tar det 21 dager. Det tok 21 dager 30 år siden.

Vi må respektere naturen og ingen kunne gjøre mirakler med mindre de dopet spillerne noen ganger. Det betyr at de injiserer spillere for et stort spill, og fyren spiller med en skade, med smerte.

Wenger hevet øyenbrynene da timingen av West Brom-spillet ble tatt opp. TV bestemmer, sa han. TV bestemmer når du spiller, og det er det du må gjøre. Hvor det blir vanskeligere er det at vi spiller søndag morgen etter [mot Brighton].

Jeg tenker fra Doncaster-spillet [i Carabao Cup] sist onsdag til mandag kveld, vi har nok tid til å forberede. Etter det, fra mandag til torsdag, blir det kort. Og spesielt fra torsdag til søndag. Men du må tilpasse. Kanskje vi må ta noen avgjørelser i Borisov som vil gi oss en sjanse til å komme seg mellom de to spillene.

Wengers team slo Doncaster 1-0 for å sette opp en fjerde runde i hjemmet til Norwich City. Det har vært mye diskusjon de billige fotballdrakter siste årene om verdien av League Cup og José Mourinho, Manchester Uniteds leder, sa forrige uke at engelsk fotball kan bli bedre uten konkurransen. Den portugisiske mener klubber med europeiske forpliktelser ville være friskere hvis de ikke måtte spille i den.

Wenger gjorde det poeng at det var umulig for en klubb å skrive ut enhver konkurranse de ble bedt om å spille i. Du kan ikke offisielt ofre noen konkurranse med presset som hver klubb er nå, sa han.

Men du vet at du kan betale prisen for den. Du vet at hvis du går videre i League Cup, spiller du i noen etappe i semifinalen – hjemme og bort i januar – og du har FA-cupen, Premier League og, noen ganger, mister du spillere i disse konkurransene.

Arsenal møter en rask gjenforening med Kieran Gibbs, venstrebacken de solgte til West Brom for £ 7m den 30. august. Gibbs kom gjennom Arsenals ungdomssystem, men han dro på jakt etter mer vanlig fotball. Wenger sa at klubben ikke hadde tilbudt forsvareren en ny kontrakt for å erstatte den som skulle utløpe i 2018.

Gibbs har sagt at han mener han kan bli en bedre forsvarer med Albion mens Alex Oxlade-Chamberlain, som forlot Arsenal for Liverpool i en £ 35m-avtale, føler at han også vil bli bedre på Anfield.

Du ser på spillerne som har utført her og igjen, og du kommer tilbake til meg etter, sa Wenger om hvorvidt tidligere Arsenal-spillere hadde funnet ut at gresset var grønnere andre steder. Du håper det går bra for dem. Jeg fokuserer på troppen min.

NatashaRf fotbollströjor CarrollSh

BuckRuvix maglie calcio GregJemun

KareemGar billiga fotbollströjor GVUClaude

CortezSte billiga fotbollströjor ChongCata

RileyWarb Billige Fodboldtrøjer GiaSuggs

LavondaHo fußballtrikots OrenMcclu

Leave a Reply