Mohammed fodboldtrøjer børn ChuStew

Mohammed fodboldtrøjer børn ChuStew

Fodboldtrøjer

Real Madrid måtte grave dybt for at tjene en 2-1 sejr over Athletic Club, og træneren Zinedine Zidane sagde, at flere af de samme vil være nødvendige, hvis Los Blancos skal montere en titeludfordring.

En karim Benzema-strejke gav Real Madrid en tidlig føring, men nogle slurvede forsvar gjorde det muligt for Sabin Merino at udligne for den baskiske side 20 minutter senere.

Stedfortræder og fødselsdagsdreng Alvaro Moratas sene mål sikrede sejren og toppunktet i LaLiga, samt flere spørgsmål om, hvorvidt spanien fortjener mere spilletid.

Der er billige fodboldtrøjer ingen nemme spil i ligaen, så vi skal vide, hvordan vi lider til slutningen, fortalte Zidane journalister efter kampen. Det vil være sådan her fodboldtrøjer børn hele sæsonen lang.

Vi er glade for at vinde og blive ledere, fortsatte han. Det var et vanskeligt spil, og mine spillere gav alt, hvad de havde.

Den franske coach tog også fat på hans holds manglende evne til at holde et rent ark.

Conceding mål er også en del af fodbold, sagde han. Vores rival gjorde det vanskeligt for os, og det er noget, vi vil forsøge at forbedre, men vi er ikke alt for bekymrede .

Zidane blev også overraskende spurgt om, hvorvidt Morata og Lucas Vazquez fortjener at starte oftere.

[Alvaro] Morata og Lucas [Vazquez] er meget gode, og de spiller godt, når de kommer ind, sagde han. De vil komme til at starte spil også, men det er svært.

Også på dagsordenen var den kontroversielle udskiftning af Isco, et skridt, der provokerede boos fra mange på Estadio Santiago Bernabeu.

Udskiftningen var taktisk og ikke en refleksion på Iscos præstationer, bekræftede Zidane. Vi ønskede at spille med fire på midtbanen og to på forhånd, og vi ønskede også en stabilitet midt på banen.

Med den øverste plads i LaLiga nu sikret, udstedte Zidane et rallyskrig til sine tropper for at holde styr på farten.

Jeg har brug for alle til at presse sammen, fordi sæsonen er meget lang, sagde han.

Franskmanden vil nu vende sin opmærksomhed mod Real Madrid fodboldtrøjer børn s midtuke tur til Cultural Deportivo Leonesa i Copa del Rey.

FawnBaski maglie calcio bambino LynellCal

RobynPoli fotbollströjor LottieVar

StarNorth fotballdrakter JerriMcAn

Claribelu Günstige fußballtrikots RowenaDec

ArronQuil fotbollströjor barn JewelHone

NorineByl fußballtrikots Günstige TanjaPitt

Leave a Reply