Pasqual fotbollströjor Lurlene

Pasqual fotbollströjor Lurlene

fotbollströjor barnFotbollströjor

Sunderland söker sin åttonde chef i sex turbulenta år efter att David Moyes avslutade en calamitous 10 månader på Wearside genom att avgå på måndag eftermiddag.

Den tidigare Everton, Manchester United och Real Sociedad-chefen lämnade efter ett möte med Ellis Short, Sunderlands ägare och Martin Bain, verkställande direktören i London. Han lämnar den förnedrade klubben utan ersättning efter att ha ordfört sig över endast sex Premier League vinner hela säsongen, faller ut med några viktiga spelare och misslyckats med att övertyga Short om att godkänna sitt förslag om att underteckna nästan ett helt nytt lag i sommar.

Sunderland kommer att spendera de närmaste dagarna ta aktie innan man försöker rekrytera en ersättare men deras eventuella kortlista kan väl inkludera Slavisa Jokanovic. Fulhams chef Craven Cottage-kontrakt innehåller en pausklausul, och han och Bain har tidigare arbetat bra tillsammans på Maccabi Tel Aviv.

Den som tar över måste klara sig utan Jermain Defoe efter att Sunderlands ledande scorer öppnade samtal med Bournemouth på måndag. Defoes kontrakt innehåller en klausul som gör att han kan lämna Stadium of Light på en gratis transfer.

Moyes skulle snart kunna bli en kandidat för att ersätta den nuvarande sårbara Gordon Strachan som Skottlands tränare men hans avgång representerar en förlust av ansikte för Short, som rekryterade den 54-årige Glaswegian vid femte fotbollströjor försöket i juli. Vid den tiden var Sam Allardyces efterträdare inte omedveten om att den amerikanska finansnären i miljardären hoppades kunna sälja Sunderland och misslyckades med att inse att klubben var över 100 miljoner kronor i skuld.

Likväl fick Moyes spendera £ 30m förra sommaren men hans signeringar misslyckades med att imponera och med laget kämpade han privat överväga att gå ut så tidigt som i höstas.

Däremot blev Sunderlands fans redan desillusionerade med sin uppfattade negativitet men Short – som skulle ha tvunget att skaffa ut 3 miljoner pund i kompensation, hade han avskedat honom bara ett år till ett fyraårigt kontrakt – var ovilliga att betala en annan chef. Dessutom, som Bain, fastnade ägaren till hoppet att Moyes skulle visa sig den långsiktiga lösningen på Sunderlands olyckor.

I början av denna månad antydde Moyes att han var tänkt att sluta, men ett möte med Short and Bain för två billiga fotbollströjor veckor sedan slutade med paret som gav honom sitt otvetydiga stöd och kort funderade på hans ombyggnadsplaner.

Sedan dess kallar Moyes huvud från fansen har intensifierats och klubbens interna atmosfär har blivit alltmer giftig. Det är underförstått att Moyes, som ifrågasatte attityd och tillämpning av flera ledande spelare och var upprörd när 12 anmäldes skadade före söndags 5-1-nederlag i Chelsea, lärde sig att Short inte skulle erbjuda honom nästa säsong £ 47m fallskärm betalning att investera. Trots att han skulle ha fått lov att återinvestera fotbollströjor pengar från försäljningen av spelare, däribland Jordan Pickford och Lamine Koné, fruktade han att det inte skulle vara tillräckligt att underlätta en omedelbar kampanjutmaning.

Ett uttalande från kortläsning: Jag förföljde David Moyes tjänster under en lång tid före hans utnämning förra sommaren, vilket gör meddelandet om hans avresa svårt för alla berörda.

Har arbetat outtröttligt under hela kampanjen för att undvika nedläggning från Premier League, har David valt att lämna klubben utan ersättning, vilket är bevis på hans karaktär. Under de kommande dagarna tar vi tid för eftertanke och fokuserar sedan på rekrytering.

Jokanovic, Garry Monk, Aitor Karanka och Nigel Pearson kan vara bland de tränare som anses av Short, medan Nigel Clough, vars sena far Brian var en Sunderland-hjälte, har gjort ett utmärkt jobb på en budget hos Burton Albion.

Efter att ha spenderat mer än ett årtionde på Everton har Moyes nu lämnat fyra inlägg på fyra år. Om ögonblicket i mars, när han var orolig för att ha blivit frågad om sin arbetssäkerhet, berättade han för BBC-reporteren Vicki Sparks att hon skulle få en slap, om hon inte längre var uppskjuten i framtiden, förlorade sitt rykte, Sunderlands årstidiga överlämnande har antagligen höll det nästan bortom reparation.

JamelBarr maglie calcio poco prezzo Edwardomv

JulienneM maglie calcio bambino Leopoldov

Jeannemet billiga fotbollströjor DQJStepan

MarieFran maglie calcio HermineCh

HymanLeak fotballdrakter barn WAVMaricr

RhondaVac fotballdrakter barn KarmaFran

Leave a Reply