Ryder billige fotballdrakter ZacDeuch

Ryder billige fotballdrakter ZacDeuch

fotballdrakter barnFotballdrakter

Den overraskende mengden egne mål som har blitt scoret av lag mot Barcelona i løpet av kampanjen, er ikke uhell, fordi det katalanske laget har hatt nytte enn noe annet lag i LaLiga-historien.

Ernesto Valverdes menn har hatt lykke til allerede å nyte tre mål takket være sine motstandere feil i år.

Det fortsatte også i Europa, med Sebastian Coates å sette gjennom sitt eget mål i Lisboa for å hjelpe Blaugrana til en 1-0 vinnemesterskap.

Selv om det kan virke overraskende gitt den store mengden OGs på så kort tid, er det faktisk ikke når du ser på det historisk.

Ved 117 anledninger i den spanske toppruten har spillerne gjennomført sitt eget nett når de spiller mot Barcelona, ​​som avslørt av fotballdrakter barn en Jose Antonio Ortega Ruiz-studie i det siste utgaven av Cuadernos de Futbol, ​​en månedlig publikasjon fra History Research Center og Statistikk for spansk fotball.

Teamet som har hatt det nest høyeste antall motstandsfeil mot dem i den forbindelse er Real Madrid, med 97, etterfulgt av Atletico Madrid med 94 over 87 sesonger av LaLiga.

Men lagene som har hatt det mest gjennomsnittlige (beregning hvor mange egne mål ble scoret mot dem mot årstidene de var i LaLiga) er Burgos og Eibar, med nesten 1,7 per kampanje.

Real Sociedad, Atletico Madrid og Espanyol, med henholdsvis 78, 76 og 75, har fotballdrakter barn scoret flest OG s.

Gjennomsnittet, når man ser på lag som har spilt minst 10 sesonger i Spanias toppnivå, ser Rayo Vallecano i uønsket posisjon til å score 1,6 egne mål per sesong, med 28 over 17 kampanjer, etterfulgt av Malaga og Levante like bak dem .

Girons situasjon bør også fremheves som de er midt i debatten LaLiga-kampanjen, men har allerede innrømmet to egne mål, begge kommer i nederlaget mot Barcelona.

Det saken er ikke unikt, selv om Atletico Tetuan og Perez også var ofre for selvskade på målrundefronten i den eneste sesongen at de var i toppruten.

Numancia er et uheldig tilfelle da de opprettholder et gjennomsnitt på to egne mål per sesong til tross for å spille bare fire kampanjer blant Spanias elite.

Totalt har det vært 1317 egne mål scoret, en svært liten prosentandel av det totale antall mål, bare 1,9 prosent faktisk.

De mest egne målene i en sesong kom i 2003/04-kampanjen med 32, etterfulgt av 31 i både sesongene 1996/97 og 2000/01.

I løpet av den ovennevnte sesongen 2003/04, likte Deportivo det høyeste antall egne mål som ble scoret mot dem med seks over hele kampanjen.

På motsatt side satte Athletic seg i sitt eget net mer enn noen andre i en sesong, da de i sesongen 2006/07 var ofre for vennlig brann ved åtte anledninger.

Det er også enkeltpersoner som har ulykkelig forskjell på å score flere egne mål enn noen andre.

Opptil fem spillere deler den tvilsomme ære og de er Diego Rodriguez, tre med Betis og to med Sevilla, Loren, fem med Real, Caceres, tre med Celta og to med Valencia, Alfonso Aparicio, fotballdrakter fem med Atletico og Sergio Barjuan, som scoret fem på Barcelona.

MoraGzdo fußballtrikots Günstige KurtisRob

EvanFeake maglie calcio bambino JoieEahul

KelliDaly billiga fotbollströjor AmeeMatia

BobWarren Fodboldtrøjer Deneseboj

GudrunBax fotbollströjor AmelieppX

AntwanBpf maglie calcio Candelari

Leave a Reply