Sam fodboldtrøjer HassanA

Sam fodboldtrøjer HassanA

Billige fodboldtrøjer

Everton-ryggen Seamus Coleman har underskrevet en ny fem-årig kontrakt, som klubben har meddelt.

Den nye aftale binder Coleman, der sluttede sig til Goodison Park klubben for et nominelt gebyr fra Sligo Rovers i 2009 til fodboldtrøjer børn Merseyside klubben indtil 2019.

Med hvor meget jeg elsker at lege hos Everton, var jeg glad for at få chancen for at underskrive en anden kontrakt, sagde Coleman til klubbenes hjemmeside.

Colemans stjerneform i 2013-14 førte til, at han fodboldtrøjer børn vandt Evertons spiller af sæsonprisen og også gjorde det til PFA-teamets år.

Den 25-årige, der begyndte at skinne under den tidligere leder, David Moyes, tog sit spil til et nyt niveau og blomstrede under Roberto Martinez frie flow.

Hans marauding løber fremad og stærkt forsvarende havde set ham øremærket som en potentiel erstatning for Bacary Sagna hos Arsenal, men Coleman kunne ikke være lykkeligere for at forlænge sit ophold med den blå halvdel af Merseyside.

Jeg har været i Everton fem år nu, og jeg elsker alt omkring stedet. Jeg elsker at arbejde med alle fodboldtrøjer børn spillere, personalet, coaching personale – alt. Det var en meget glad beslutning at gøre, tilføjede Coleman. Med manager og nogle af spillerne vi har, går vi til de rigtige steder.

Colemans nye aftale følger varmt på Martinez hæle og underskriver også en ny femårig kontrakt tidligere i måneden, da Everton satte om at shore fundamentet, inden der blev foretaget nye tilsætninger i sommer.

WilburTil billiga fotbollströjor AliceMatt

BobbieTit maglie calcio a poco prezzo MicahAmu

SherryCol Fodboldtrøjer Priscilla

StarlaAtl billige fotballdrakter MerissaAu

ChanceMon maglie calcio GabrieleH

ReinaMaur maglie calcio a poco prezzo VilmaRatc

Leave a Reply